Detailhandel soorten

In de detailhandel zijn er twee soorten bedrijven: de winkelketens, waar een eigenaar is eigenaar van vier vestigingen en meer dan in hetzelfde type van het bedrijfsleven en onafhankelijke detailhandel, die kunnen werken een tot drie winkels . Om Statistics Canada, alle warenhuizen zijn winkelketens. Deze categorie domineert de markt van populaire winkels (87,2 p. 100 nationale omzet in 1986), schoenen voor het hele gezin (74.6 p. 100) en general merchandise (75,5 p. 100).

Onafhankelijke retailers goed voor meer dan 95 procent. 100 nationale verkoop opgenomen door de stations, de auto-dealers, franchise gebruikt voertuig en bloemisten. Echter, het aantal detailhandel franchisenemers onder de zelfstandige winkeliers toe. Franchising hen in staat stelt om te genieten van de schaalvoordelen die geeft de koopkracht en de toegenomen marketing, privilege traditioneel gewijd aan winkelketens. De winkelketens zijn een van de machtigste bedrijven in Canada. In 1986, bijvoorbeeld, Sears Canada, Loblaws, Steinberg, de baai en Canada Safeway behoren tot de top 30 bedrijven voor hun omzet. Samen, hun verkoop in totaal 25 miljard dollar en het aantal personeelsleden, 167 000 mensen.


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/u43944p85382/domains/detailhandelpartijhandel.nl/public_html/wp-content/themes/detailhandelpartijhandel/single.php on line 35